Calitatea reprezinta elementul fundamental in functionarea pe termen lung, al oricarui jucator in piata. Mentinerea calitatii constante reprezinta o prioritate pentru noi, de aceea prin ne asiguram ca fiecare lot de ambalaje este atent verificat si controlat, inainte de livrare, de catre specialistii nostri.
Echipa Phoenix are o vasta experienta in domeniul ambalajelor flexibile si va sta la dispozitie pentru a pune la punct in cele mai mici detalii proiectele dumneavostra.
Phoenix Plastics va sta la dispozitie in gasirea celor mai bune solutii de ambalare si oferindu-va un termen de realizare a produsului dvs de 2 saptamani, la de la obtinerea BT-ului pentru grafica.
Va raspundem solicitarilor dvs de preturi si realizare a graficii in cel mai scurt timp, dorind ca promptitudinea sa reprezinte un atu in fata competitorilor nostri.
Phoenix Plastics  va ofera o gama larga ambalaje flexibile, de la folii si pungi simple,  la folii si pungi personalizate pana la 8 culori, laminate sau nelaminate, realizate din LDPE, BOPP, CPP, utilizabile in industria de converting hartie, industria produselor alimentare si non – alimentare, in domeniul constructiilor si in domeniul publicitar.
Un ambalaj bine realizat, alaturi de un produs de calitate, reprezinta garantia succesului in satisfacerea cerintelor tot mai exigente ale pietei; echipa Phoenix Plastics, cu o vasta experienta in domeniul ambalajelor flexibile, impreuna cu specialisti in grafica, va asista pe tot parcursul crearii ambalajului dorit, precum si la gasirea celor mai bune solutii de ambalare.

O problema actuala a societatii este impactul negativ asupra mediului inconjurator creat de cresterea progresiva a cantitatii de deseuri, incluzand diverse ambalaje, printre care si sacosele din plastic aruncate la intamplare la scurt timp dupa folosire.

Noi suntem constienti de importanta protejarii mediului inconjurator, motiv pentru care va punem la dispozitie  pungi si sacose pentru cumparaturi biodegradabile si compostabile. Tehnologia realizarii produselor biodegradabile si compostabile presupune utilizarea materiilor prime obtinute din resurse regenerabile precum ca amidonul de porumb, grau sau cartof sau trestia de zahar.

Produsele noastre sunt prietenoase cu mediul inconjurator, tehnologia folosita la fabricarea lor fiind foarte avansata, cu emisii de carbon de pana la 75% mai mici fata de plasticul conventional.

Ambalajele realizate respecta in totalitate normele europene si internationale in ceea ce priveste contactul cu alimentele, cat si securitatea utilizatorului final.
  • Regulamentul (CE) nr. 1935/2004 al Parlamentului European si al Consiliului European din 27 octombrie 2004, privind materialele si obiectele destinate sa vina in contact cu produsele alimentare, Articolele 15 si 16;
  • Regulamentul (UE) nr. 10/2011 al Comisiei din 14 ianuarie 2011, privind materialele si obiectele din plastic destinate sa vina in contact cu produsele alimentare, art. 15, cap. IV;
  • Regulamentul (CE) nr. 2023/2006 privind practicile de buna fabricatie pentru materiale si articole destinate contactului cu alimentele.